srijeda, 6. siječnja 2010.

Dobrodošli



Dobar dan dragi blogeri, zahvaljujući dragoj TEI vrsnoj umjetnici u restauriranju i svime po staroj poslovici "Što joj oči vide to joj ruke ostvare" imam i ja svoj blog, zapravo svoj Internet kutak za objaviti svoje misli, odmoriti dušu kroz postove i još mnogo toga. Kao i mnogi podstanari beskućnici u prošlom se stoljeću upustili u avanturu zidanja, mjesto je odabrano prema protegni se koliko ti je velik jorgan, pa tako i nama. Pisati ću o sad već našem Peroju, u kojem živimo skoro pa 27 godina, i ne možemo zamisliti život negdje drugdje. Moram priznati da je lijepo ljetovati na Crnogorskom primorju a ne maknuti se iz Peroja. Neću zaboraviti ni pisati o Komiži, gradiću mojeg ljetnog dijela djetinjstva, dok je bila živa nona Margarita, kao ni o mojim kreacijama i inim svakojakim mislima. Krajem prošle godine, iznenadio nas je snijeg, koji je za odlazak na posao kreirao tušta i tma problema, ali je to ipak manje od romantike i gotovo čujne snježne tišine. Snijeg do mora i mimoza pod snijegom. Neću vas više zamarati za prvi put. Hvala vam na svakoj posjeti, komentaru, i linku. Loredana.


3 komentara:

  1. Draga Loredana, ovo je tvoj prvi komentar! Blog je kao bombončić, a tvoj je prvi post prekrasan. Keep up the good work!

    OdgovoriIzbriši
  2. Došla sam ti poželjeti dobrodošlicu u blog-svijet, iako si ostavila nepravilan link kod mene, uspjela sam te pronaći. Znam da već imaš priličan broj internet prijatelja, sada imaš i svoj kutak gdje te mogu pronaći i gdje im možeš pokazati svoje radove - unaprijed se veselim.
    Jedino te molim da otvoriš opciju komentara i za Name/URL.
    http://romantales.mojblog.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Loredana, dobro nam došla u blogosferu! Prekrasan ti je blog, čestitke Tei za dizajn i tebi za sadržaj :)
    Jana
    http://pletenje.blog.hr

    OdgovoriIzbriši

 

blogger templates | Make Money Online